Nu accepta niciodată aceste cadouri! Îți bagă ghinionul în casă! Lidia Fecioru a prezentat lista cadourilor interzise

Lidia Fecioru

Toți iubim să primim cadouri, mai ales din partea persoanelor dragi nouă, însă știm ce înseamnă fiecare dar în parte? Bionergoreapeutul Lidia Fecioru avertizează cu privire la aceste cinci cadouri. Unul din ele poate prevesti despărțirea.

Mare atenție la aceste cinci cadouri, potrivit Lidie Fecioru, dacă le primim, ne vor aduce ghinion. 

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Primul obiect pe care nu trebuie să îl acceptăm atunci când îl primim în dar este ceasul. El prevestește o despărțire.

„Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire.

Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3.

Cadoul care aduce boala

Un alt dar, pe care multe persoane îl oferă sunt vasele. Deși pare un gest frumos, potrivit bionergoterapeutului, ele aduc boli.

„Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.

Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, mai spune Lidia Fecioru.

Cadoul care te poate lăsa sărac

Geanta este un alt cadou pe care este mai bine să îl refuzi. Fie că este vorba despre o geantă normală, un ruscac, sau un portofel, dacă el nu are înăuntru o sumă de bani, fie și ea foarte mică, s-ar putea să-ți aducă neplăceri financiare.

În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul”, susţine Lidia Fecioru.

 

Revista Presei