Nu mai aruncați pliculețele folosite de ceai! Lidia Fecioru spune ce trebuie să faceți cu ele

lidia fecioru2

Cu toate că mai multe studii au arătat că pliculețele cu ceai sunt nocive, din cauza ambalajului care ar conține multe mase plastice, ei bine se pare că bioterapeutul Lidia Fecioru le-a găsit o întrebuințare chiar și după folosire. Aceasta le-a recomandat telespectatorilor, la rubrica Leacul Zilei, de la emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată de Antena 3, să le aplice pe față și pe ochi, în zonele cu riduri ori pete.

”Să nu aruncăm pachețelele după ce bem ceaiul. Să le aplicăm pe față, pe gât, pe ochi. Sunt foarte foarte bune pentru că noi le scoatem din apă fierbinte și fac bine dacă le aplicăm pe zone cu riduri, cu acnee sau dermatită”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

„Sau le punem într-un bol și le păstrăm mai multe zile. Turnăm un litru de apă peste ele și ne clătim părul când ne spălăm pe cap”, a completat aceasta.

Ce studii are Lidia Fecioru?

În anul 1991, Lidia Fecioru s-a mutat în România și de atunci a început ascensiunea ei. Aceasta este astăzi unul dintre cei mai renumiți parapsihologi de la noi din țară și un bioterapeut de renume. Emisiunea „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, unde este invitat permanent, i-a adus și mai multă notorietate.

Puțini știu, însă cu ce s-a ocupat aceasta înainte să devină celebră. Ei bine, în Republica Moldova, la Chișinău, a urmat Facultatea de Medicină, iar apoi s-a angajat ca medic legist. A lucrat o perioadă la departamentul de crimă organizată, iar atunci a avut o revelație.

Și-a dat seama că are un har, așa că a ales să meargă la Moscova și s-a înscris la Facultatea de Parapsihologie de acolo, unde i-a avut profesori pe renumiții Ignatenko și Djuna.

Într-un interviu mai vechi, Lidia Fecioru povesta că facultatea pe care a urmat-o nu a ajutat-o foarte mult, iar motivul a fost reliefat chiar de profesorii ei. “Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrogramă, s-a văzut, acolo, că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a povestit parapsihologul Lidia Fecioru.

Astăzi Lidia Fecioru are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar este și vedetă Antena 3, emisiunea pe care o are cu Cătălina Porumbel și numerologul Mihai Voropchievici, fiind una cu o audiență foarte mare.

Revista Presei