Atenție la acest tip de cafea dacă vrei să slăbești! Medicii îți spun cum este corect să o bei

cafea

Multe persoane nu rezistă fără cafea. Dimineața sau la prânz, cafeaua a devenit mai importantă decât mâncarea, mai ales pentru ei care au un stil de viață agitat.

Unii preferă cafeaua neagra, alții pe cea cu lapte. Totuși, care este diferența între ele și pe care nu trebuie să o consumi, sub nicio formă, dacă vrei să slăbești.

Mihaela Bilic explică ce efecte are cafeau cu lapte asupra noastră.

Cafeaua cu lapte ține de foame ca și o ciorbă☕️🥛

Nutriționistul spune că cei care consumă cafea cu lapte nu mai au nevoie de mâncare, fiindcă, aceasta ține de foame ca și o ciorbă.

”Cafeaua este un stimulent pe toate planurile: ne trezește, ne face mai atenți, ne sporește performanțele sportive, ne pune tubul digestiv la treabă și accelerează slăbitul. Spre deosebire de cafeaua neagră, care grăbește golirea stomacului, cafeaua cu lapte are un efect invers: ține stomacul plin timp de 2-3 ore, precum o ciorbă🍲😳

Mulți consideră acest lucru un dezavantaj, spunând că o cafea cu lapte ar fi indigestă😱 Termenul este nepotrivit, nu trebuie să confundăm indigestia cu un stomac plin. În realitate se produce un lucru foarte simplu: proteinele din lapte precipită sub acțiunea taninurilor din cafea😉

Prin urmare cafeaua cu lapte va avea o consistență de lapte bătut/brânză proaspătă, deci se elimină mai greu din stomac.”, a scrie pe Instagram Mihaela Bilic. 

Scăpați de senzația de foame

Cei care vor să slăbească pot consuma cafea cu lapte, dar nu și altceva. Merge să o savurați între mese pentru că are puține calorii.

”În cazul în care nu știți cum să scăpați de senzația de foame cu cat mai puține calorii, apelați la o cafea cu lapte🤓 Indiferent dacă e consumată ca mic dejun sau gustare între mese, în ceașcă sau în pahar, aveți in ea un prieten al curei de slăbire și vă aduce și o doză de energie suplimentar🤩”. a mai spus Bilic.

Revista Presei