Nu mai consuma această supă. Un celebru medic o interzice total. Este otravă curată

84728868_214176959758130_8606474313488400384_n

Nu mai consuma această supă! Este otravă curată și doctorii o interzic în totalitate pentru că produce foarte multe probleme în organismul nostru.

Este vorba despre supa la plic. Deși este la îndemâna oricui și este foarte ușor de preparată.

Supele instant sunt un pericol

Prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti, îi avertizează pe cei care consumă acest produs extrem de toxic.

„Atunci când sunt consumate un timp îndelungat, supele instant grăbesc apariţia hipertensiunii arteriale şi afectează sistemul imunitar şi stomacul.

Când sistemul imunitar este slăbit, bacteriile nu întârzie să apară. Astfel, şi Helicobacter Pylori – bacteria răspunzătoare de apariţia ulcerului, cancerului de stomac şi a gastritei – îşi va face apariţia, infectând mucoasa stomacului”, atenţionează prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti.

Acesta spune că supele la plic conțin foarte multă sare și alte substanțe nocive.

„Aceste produse nu aduc nutrienţi, deoarece cantitatea de legume este infimă şi, în plus, zarzavaturile sunt deshidratate.

Aceste tipuri de supe conţin foarte multă sare şi arome artificiale – agenţi de întărire a gustului, printre care se numără glutamat (E621) şi guanilaţi (E629, E628, E 627), substanţe de îngroşare – guma guar şi coloranţi – riboflavină (E101), colorant galben sau alţi coloranţi, care sunt E-uri”, precizează prof. Mencinicopschi.

Apare celulita

„Supele instant au un conţinut ridicat de sare, iar sarea reţine apa în ţesuturi, conducând la o inflamare la nivelul hipodermului. Astfel, în timp apare aspectul de coajă de portocală”, atrage atenţia prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Revista Presei