Nu mai consuma aceste alimente pe stomacul gol! Poți avea probleme grave. Greșeala pe care o facem toți

de: Ana Toma
26 iun. 2020
Nu mai consuma aceste alimente pe stomacul gol! Poți avea probleme grave. Greșeala pe care o facem toți

Fiecare dimineață este o provocare. Din lipsă de timp, cele mai multe persoane preferă să scape de stresul unu mic dejun sănătos și optează pentru ce au la îndemână. Mare atenție însă la ce consumați pe stomacul go. Riscați să aveți probleme mari de sănătate pe termen lung.

Unul dintre alimentele pe care multă lume îl consumă dimineața este iaurtul. Puțini știu însă că acesta poate fi un real pericol pentru organism atunci când este consumat pe stomacul gol.

Specialiștii atrag atenția cu privire la faptul că iaurtul poate crește aciditatea din stomac atunci când este consumat înainte de orice altă masă a zilei.

O altă greșeală pe care o facem dimineața este consumul de citrice. Deși sunt foarte sănătoase, nu este indicat ca acestea să fie consumate pe stomacul gol. Potrivit specialiștilor, citricele sunt acide și pot cauza arsuri la stomac, dar și alte probleme digestive.

Produsele de patiserie, un real pericol

Produsele de patiserie sunt cele mai consumate dimineața. Le găsești la orice magazin când mergi spre muncă, sunt ieftine, sățioase și au un gust unic. Totuși, acestea nu trebuie consumate în primele ore ale dimineții și în niciun caz pe stomacul gol.

Ștrudelul, cornul, plăcinta sau alte produse de acest fel conțin agenți de creștere. Aceștia pot irita stomacul destul de rău și îți pot provoca gaze intestinale.

O alegere corectă pentru prima masă a zilei sunt ouăle, legumele sau germenii de grău. Aceste alimente sunt prietenoase cu digestia ta și îți vor da toată energia de care ai nevoie întrega zi.