Nu mai face aceste lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

de: Ana Toma
22 oct. 2020
Nu mai face aceste lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Machiajul ne dă o senzație de încredere la scurt timp după ce îl aplicăm, însă cine se gândea că există o serie de greșeli care ne-ar putea da un aspect de îmbătrânire? Iată greșelile pe care majoritate femeilor le fac atunci când aplică un machiaj în grabă.

Prima greșeală pe care multe persoane o fac este neglijarea sprâncenelor. Chiar dacă ești în grabă, nu uita că machiajul sprâncenelor e la fel de important precum cel al întregului ten, deoarece defineşte trăsăturile feţei, iar dacă ai sprâncenele dese poţi folosi doar un gel pentru fixarea lor sau un produs care conţine ceară, recomandă csid.ro.

În momentul în care sprâncenele sunt mai bine definite, trăsăturile tale vor fi evidențiate și mai mult.

O altă greșeală este aplicarea dermatografului. În cazul în care nu știai, dacă alegi să foloseşti dermatograful pe linia apei, nu vei face altceva decât să te sabotezi. Poţi înlocui clasicul dermatograf negru cu un creion de ochi în nuanţă nude.

În acest mod, ochii nu vor mai părea mici şi nici nu vei mai avea probleme ca produsul să se scurgă sau să se întindă după o perioadă prea lungă de purtat machiajul.

Greșeala pe care multe persoane o fac

O greșeală extrem de mare pe care multe persoane o fac atunci când se grăbesc să-și aplice machiajul este aplicarea primerului. În cazul în care nu știai, primerul nu are doar rolul de a ajuta machiajul să dureze mai mult.

El este folosit în primul rând pentru ca fondul de ten și restul de farduri să nu se strângă pe față în unele zone. Astfel, dacă vei uita să îl aplici, machiajul se va strânge cel mai mult în zona frunții, a gurii și a ochilor și cu siguranță nu îți dorești asta.

Odată ce machiajul se strânge, ridurile tale se vor accentua, așa că evită să mai faci această greșeală.