Nu mai mânca acest tip de pâine! Crește riscul de cancer pulmonar cu 49%

aliments-cancer-14-750×410

Descoperire șocantă făcută de specialiști. Acesta aliment consumat de miliarde de oameni este extrem de periculos. Potrivit cercetătorilor, pâinea albă crește riscul de cancer cu 49%.

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Texas, alimentele cu un indice glicemic ridicat, precum pâinea albă, cresc riscul de cancer pulmonar cu 49%.

Nu tot ceea ce are gust este sănătos, deoarece unele alimente sunt mai nocive decât altele. În timp ce riscurile de cancer nu pot fi negate, acestea pot fi totuși evitate. Iată alimentele care trebuie imediat tăiate de pe listă.

Evitați băuturile calde

Băuturi calde precum cafeaaua, ceaiul, ciocolata trebuie evitate! Aveți grijă să nu le beți fierbinți! Potrivit agenției OMS pentru cancer, consumul de băuturi cu temperaturi foarte ridicate ar crește riscul de cancer esofagian.

De câțiva ani încoace, autoritățile medicale sunt îngrijorate de prezența acrilamidei în alimentele prăjite. Această substanță toxică se formează atunci când un aliment care conține amidon sau zaharuri este încălzit la mai mult de 120 ° C. Este cazul cartofilor prăjiți.

La fel ca și cartofii prăjiți, cipsurile de cartofi conțin acrilamidă.

Nu mai consumați alimente modificate genetic

Numeroase studii au arătat că OMG-urile promovează dezvoltarea tumorilor canceroase. Consumați alimente ecologice!

Carnea pe grătar. Cât de sănătoasă este?

Pe cât de delicioasă este, carnea pe grătar este nesănătoasă! Numeroase studii au arătat că ar putea fi legată de cancerul pancreatic, renal și chiar de sân.

Citește și:

Revista Presei