Nu mai mâncați pui injectați cu hormoni! Cum îi recunoașteți ușor pe cei naturali. Iată ce afecțiuni grave pot provoca puii injectați

19 nov. 2020
Nu mai mâncați pui injectați cu hormoni! Cum îi recunoașteți ușor pe cei naturali. Iată ce afecțiuni grave pot provoca puii injectați

Brânza nu mai este brânză, laptele nu mai este lapte, legumele și fructele sunt pline de pesticide, iar puii sunt îmbibați cu hormoni și antibiotice. Toate aceste substanțe nocive pe care le înghițin zilnic provoacă în timp afecțiuni grave, care cu greu mai pot fi tratate.

Mare parte din puii comercializați astăzi pe piață, atât în România, cât și în întreaga lumea sunt injectați cu hormoni, potrivit portalului Healthychild.org. În plus, producătorii utilizează permanent și antibiotice, de multe ori peste limita admisă de lege, pentru ca păsările să reziste în orice condiții și pentru ca acestea să devină cât mai rapid mai mari și mai grele.

Puii injectați cu hormoni au un impact devastator pentru copii, în primul rând. Deși sunt foarte mici se trezesc cu păr pubian, sâni și multe alte disfuncții, a declarat un medic specialist în pediatrie de la Spitalul Județean Târgoviște, pentru VoxBiz.ro.

Cum recunoaștem un pui injectat cu hormoni

Între carnea puiului crescut organic și sănătos și cartea puiului îmbibat cu hormoni și antibiotice există mai multe diferențe. În primul rând mirosul este diferit, cel tratat fiind înțepător. Carnea naturală este mai tare, la fel și oasele puiului, în timp ce cealaltă este foarte moale, iar oasele se rup ușor.

Cum recunoaștem un pui organic față de unul plin cu hormoni, achizționat din comerț? Foarte simplu. Citind eticheta. Carnea de pui natural ar trebui să aibă scris doar pui pe etichetă, în timp ce la cealaltă apar și alte substanțe.

Ce afecțiuni pot provoca puii tratați cu antibiotice și hormoni

Numeroase studii au arătat că hormonii din carne pot provoca mai multe tipuri de cancer, boli tiroidiene, diabet, obezitate, endometrioză, fibrom uterin, infertilitate, astm sau alergii.

Faptul că puiul este tratat cu antibiotice și vândut imediat, înseamnă că și consumatorul înghite acele antibiotice toxice pentru el după ce-l achiziționează și-l gătește. Acest lucru va da complet flora peste cap, care-și va pierde echilibrul și ca determina apariția unor disfuncții digestive pronunțate.