Nu mai seamănă cu ea! Cum arăta Andreea Mantea la 14 ani, fără operații estetice

Andreea Mantea

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV ale momentului. Andreea Mantea prezintă o emisiune de succes la Kanal D, iar fanii o asaltează mereu cu mesaje și complimente.

Totuși, există și internauți care o supără. Pentru aceștia, bruneta a avut o ieșire extrem de dură.

Cum arăta Andreea Mantea la 14 ani, fără operații estetice

Andreea Mantea a vrut să le închidă gura contestatarilor care spun că și-a făcut intervenții estetice la nivelul feței. Vedeta a postat pe facebook o fotografie de la vârsta de 14 ani. Arată foarte bine și atunci, dar este total schimbată. Nu o mai recunoști.

Prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, Andreea Mantea, s-a simțit nevoită să le răspundă criticilor de pe internet. Cu o imagine din tinerețe, bruneta a vrut să contracaree orice speculație cum că pomeții ei sunt ”operați”.

„Ia uite, băi, nene, cum m-am operat la pomeți, de la 14 ani! ”, a scris ea, în dreptul pozei de arhivă. Dacă mai seamănă cu ea sau nu, doar cititorii pot să decidă.

Andreea Mantea a susținut mereu că nu vrea să-și facă modificări la nivelul feței, de teamă. ”Odată ce umbli la faţă, am impresia că te schimbă total şi arăţi uşor deformată.

Am avut probleme grave cu dinții. Mă deranja foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită “, a spus Andreea Mantea, într-un interviu pentru Antena 1.

Ea are însă implant mamar. ”Nu sunt adepta sânilor exagerat de mari așa că îmi voi pune implanturi moderate, de 250 ml pentru fiecare sân”, a declarat Andreea Mantea.

Revista Presei