Nu mai seamănă cu ea! Cum arăta Mirela Vaida când era cântăreață în trupa D’or

mirela vaida

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute și bine cotate vedete TV în acest moment. Aceasta face audiențe record la Antena 1, dar puțini mai țin minte cu ce se ocupa aceasta când era foarte tânără. Acum a ieșit totul la iveală.

Mirela Vaida, de nerecunoscut

Mirela Vaida este de nerecunoscut în acest moment. Nimic nu mai aduce aminte de puștoaica de 17 ani care făcea ravagii în lumea muzicii. Pe internet au apărut imagini cu aceasta de acum mulți ani.

Acum, vedeta are o familie frumoasă şi nu ezită să posteze fotografii alături de copiii ei de fiecare dată când are ocazia.

Fanii vetetei au fost încântaţi să vadă fotografii cu celebra prezentatoare TV de pe vremea când avea doar 17 ani. Mirela Vaida a debutat în anul 2003, în trupa D’Or şi a făcut furori cu vocea, dar şi cu trupul sexy.

Decolteul generos şi picioarele lungi au făcut ravagii la vremea respectivă. Și bluziţele minuscule, dar şi fustele foarte scurte nu lipseau din garderoba ei.

Mirela Vaida a încercat mai multe stiluri muzicale de-a lungul timpului. Până la urmă, a rămas la folclor. Nu a lăsat deoparte nici televiziunea, devenind în momentul de faţă una dintre cele mai de succes prezentatoare tv din ţara noastră.

Mirela Vaida a devenit extrem de cunoscută odată cu prezentarea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”. Aici s-a consacrat între 2011 și 2016.

Acum, Mirela Vaida are și momente de tristețe. Din cauza pandemiei de coronavirus, a trebuit să amâne tăierea moţului băiețelului ei, Tudor. Evenimentul era programat să aibă loc exact în ziua de Paşte.

”Planurile de Paște nu mi-au fost date peste cap, pentru că știam că îl voi face acasă. Tocmai de aceea ne-am și mutat la casă, pentru a nu mai trebuie să plecăm mereu undeva.

Însă dacă stau bine să mă gândesc, mi-au fost date cumva, pentru că noi trebuia ca de Paște să-i tăiem moțul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paștele”, a declarat vedeta Antena 1, de la ”Acces Direct”.

Revista Presei