Nu mai seamănă cu ea! Cum arăta Raluca Turcan la 25 de ani. Astăzi e cea mai puternică femeie din politică

raluca turcan 3

Raluca Turcan are astăzi 43 de ani și este în momentul de față cea mai puternică femeie din politica autohtonă. Este prim vice-președinte PNL, dar și vice-premier, fiind alături de Ludovic Orban principalii piloni ai guvernului liberal. Pe lângă asta, este și o femeie foarte frumoasă, care de-a lungul timpului a trecut prin mai multe transformări.

Aceasta și-a început cariera politcă alături de Theodor Stolojan. Împreună cu el a fondat Partidul Liberal Democrat (PLD), în 2007, care ulterior s-a unit cu Partidul Democrat și astfel a luat naștere PDL. Pentru prima dată, Raluca Turcan a intrat în Parlament în 2004, pe listele Alianţei Dreptate şi Adevăr, PNL-PD.

Tot timpul ea a avut funcții importante în partid, iar la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008 a obținut un procent de 47% în organizația Sibiu, pe care o conduce.

Cu cine este căsătorită Raluca Turcan

Raluca Turcan este căsătorită cu fostul purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Valeriu Turcan și este de profesie economist și specialist în comunicare și relații publice.

În Parlament s-a implicat cel mai mult în ultima perioadă în domeniul educației, fiind membru al comisiei de învățământ al Camerei Deputaților. A absolvit în 1999 Academia de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale,iar apoi SNSPA București, fiind masterand în Comunicare și Relații Publice.

Între anii 1996 și 1999, a fost bursieră a Institutului Puşkin din Moscova, de unde obținut o diplomă în rusă comercială. „ Am primit o bursă din partea Guvernului României. Am privit această bursă de câteva luni la Moscova ca pe o şansă de a acumula cunoştinţe”, spunea Raluca Turcan acum mai mult timp.

Revista Presei