Toggle Menu
  1. Home/
  2. Externe/

Nu a mai suportat! O mare vedetă a cerut să fie internată la psihiatrie

  1. Home/
  2. Externe/

Ni se întâmplă tuturor să clacăm la un moment dat, iar atunci trebuie să cerem ajutor tocmai pentru a nu fi împinși de noi înșine spre gesturi extreme. Deși abia a trecut un an de când  a părăsit un alt centru de reabilitare, după un tratament de aproximativ o lună, Selena Gomez a solicitat să fie din nou internată pentru că nu mai rezistă.

Cântăreața nu reușește să facă față problemelor de sănătate pe care le are și a decis de bună voie să se interneze într-o clinică psihiatrie pentru a se trata de depresie și anxietate, afecțiuni căpătate după ce a fost diagnosticată cu lupus, o afecțiune autoimună incurabilă. “Simțea că trebuie să se îndepărteze de toți și de toate și să se concentreze doar asupra sa. A devenit foarte puternică.” – a declarat o sursă apropiată Selenei Gomez pentru o revistă nord-americană, citată de unica.ro

Cu toate că pe plan sentimental i-a mers bine, Selena împăcându-se cu Justin Bieber și continuând celebra poveste de dragoste întreruptă brusc, pe celelalte planuri, pentru Selena, anul 2017 a fost destul de greu. Artista a trecut printr-o operație de transplant de rinichi, donatoarea fiind chiar una dintre cele mai bune prietene ale sale. De asemenea, a muncit și foarte mult atât în calitate de producător al serialului 13 Reasons Why, cât și ca actriță în filmul lui Woody Allen, “O zi ploioasă în New York”, care va avea premiera anul acesta.

Vezi si Doctorul Streinu Cercel dă alarma în România! Gripa care ucide – care sunt simptomele

Vezi si Nu se aștepta! Ce reacție a avut soția lui Bebe Cotimanis când a aflat de la jurnaliști că soțul o înseală

Lupusul este o boală cronică inflamatorie autoimună a ţesutului conjunctiv, ceea ce înseamnă că organismul îşi distruge propriile ţesuturi. Dezechilibrul sistemului imunitar are un rol major în declanşarea bolii, fapt demonstrat de apariţia unor anticorpi. Alţi factori care ar putea fi implicaţi în declanşarea sau exacerbarea acestei afecţiuni sunt: fumatul, expunerea la soare, agenţii infecţioşi, hormonii, contraceptivele, medicamente precum hidralazina, izoniazida, hidantoina, griseofulvina, penicilina, alfametildopa.

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook