Nu mai ține aceste obiecte lângă tine. Lidia Fecioru spune că atrag energie negativă. Ce trebuie să faci pentru a scăpa de ea

lidia-fecioru

În era tehnologiei e dificil să stai fără telefon sau tabletă, însă știm cât de dăunătoare sunt aceste obiecte? Lidia Fecioru ne explică impactul negativ al tehnologiei și modul în care ne umple de energie negativă.

Probabil ai mai auzit că tabletele, sau laptopurile ne transmis o energie statică atunci când petrecem prea mult timp lângă ele. Această energie statică este una negativă și destul de greoaie pentru un om.

Energia statică este negativă pentru că noi ne încărcăm tot timpul de energie statică. Gândiți-vă că umblăm cu hârtii, cu plastic, cu haine și se încarcă de energie statică.

Telefoane, laptopuri, tablete, totul este un câmp electromagnetic și atunci noi ne încărcăm cu energie statică.

Această energie este mai cruntă decât energia negativă pe care o luăm noi. De asta mai scăpăm, ne gândim la altceva. Dar energia statică e o energie foarte greoaie”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Dușul te scapă de energie negativă

Pentru a scăpa de această energie negativă, pașii sunt foarte simpli. Potrivit bionergoterapeutului, dușurile cu apă, sau plimbările desculț ajută enorm, mai ales atunci când avem o stare proastă de spirit.

De asemenea, în cazul în care nu știai, pământul are rolul de a extrage energia negativă.

”Și atunci e bine să facem aceste dușuri cu apă ca să scăpăm de energia statică.

A merge desculț este o modalitate. Și nu trebuie să mergem foarte mult, cât putem. Dar trebuie să facem acest exercițiu, mai ales când avem o stare proastă. Și prin zăpadă desculț se mai aleargă. Important este ca această energie telurică pe care noi o acumulăm, Pământul o extrage din noi.

Mai există o altă variantă cu apa. Când vrem să curățăm energia negativă de pe noi, să nu stăm în cada cu apă. Facem duș.

Dacă vrem să facem o baie, facem o baie în apă cu sare. Putem ține picioarele în apă cu sare, dar nu pentru a ne curăța. Trebuie ca apa să curgă.

Trebuie să simțim că apa aia curge prin toate celulele noastre și noi suntem un fel de sită. Iar apa trece prin tot corpul nostru și ne spală de toată energia negativă”, a mai explicat Lidia Fecioru.

Revista Presei