Nu mai țineți în casă aceste plante! Aduc sărăcie și atrag ghinionul. Mulți români le țin în cameră, fără să știe la ce se expun

de:
12 iun. 2021
Nu mai țineți în casă aceste plante! Aduc sărăcie și atrag ghinionul. Mulți români le țin în cameră, fără să știe la ce se expun

Plantele sunt importante atât pentru oxigenul pe care îl transmit, cât și pentru faptul că ajută la decorarea unei case. Puțini știu însă că există anumite plate care aduc ghinion în momentul în care sunt ținute în casă.

În funcție de nevoile plantelor, acestea pot să ne facă mai mult rău decât bine. O plantă care are nevoie de multă lumină și este ținută într-o parte a casei întunecată poate aduce ghinion.

Plantele care aduc ghinion în casă

Bumbacul este primul pe lista plantelor care nu au ce căuta în casă. Superstițiile spun că el aduce mare ghinion. Același lucru se întâmplă și cu plantele care sunt poziționate în partea de nord a casei, ele atrăgând energia negativă.

Miturile mai spun că nici garoafele nu trebuie să stea în casă. Ele sunt folosite adesea la înmormântări, deci aduc mare ghinion. Mulți dintre noi au în casă ficuși, care conform legendelor din popor, aduc energii negative în casă, cea mai bună soluție fiind ca aceștia să fie ținuți în curte.

Cactusul este o plantă care nu are nevoie de multă atenție, însă ar putea aduce un ghinion neașteptat. Tradiția spune că dacă o femeie singură îl are în casă nu se va căsători niciodată, planta atrăgând energii negative. Lucrurile se schimbă atunci când planta stă în spații deschise.

Planta care aduce sărăcia

Bonsaiul a devenit o plantă nelipsită din casele românilor. Chiar dacă este aspectoasă, miturile spun că atrage sărăcia, acesta fiind și motivul pentur care, în Asia, acești copăcei stau mereu afară.

Plantele uscate nu au ce căuta în case. Se spune că ele aduc ghinion, iar familia care locuiește în încăpere nu va mai avea nici spor, dar nici sănătate.

Limba soacrei aduce și ea ghinion atunci când este ținută într-un spațiu închis, ba chiar este considerată o plantă otrăvitoare. Ea nu. trebuie niciodată ținută într-o zonă întunecoasă și nici nu trebuie mutată foarte des.