Sportiva româncă celebră care a recunoscut că este gay

Șoc total! O sportivă româncă a recunoscut că se iubește cu o femeie. Mărturisirea a venit chiar de ziua iubitei sale. Aceasta i-a făcut o declarație siropoasă în care a arătat tot ceea ce simte, fără prejudecăți.

Este vorba despre handbalista Laura Nicoleta Vasilescu. Aceasta se iubește cu Steffi Sauer. De ziua ei, Laura i-a mărturisit public că o iubește.

„La mulți ani! Să îți păstrezi mereu zâmbetul, să râzi cu ochii în fiecare zi, să fii sănătoasă! Viitorul este al nostru. Te iubesc necondiționat”, a fost urarea româncei pentru Steffi.

Laura a jucat în Germania, la HSG Bad Wildungen. Jucătoarea a renunțat în urma a două operații de ligamente. În România, jucătoarea nu s-a evidențiat și a jucat la echipe inferioare. Totuși, în Germania, Laura era una dintre cele mai bune marcatoare. HSG Bad Wildungen este una dintre echipele din prima ligă din Germania.

Cel mai mare regret al său este faptul că nu a fost convocată la Națională.

Sportiva a evoluat ca inter stânga în echipă. S-a lansat în handbal la Remin Deva. În 2005, aceasta s-a transferat la greci. Aici a jucat cinci ani după care s-a transferat în Germania.

Loading...

Revista Presei