Nu o întrece nimeni! Cine este cea mai geloasă zodie? Nu v-ați fi așteptat

23 nov. 2019
Nu o întrece nimeni! Cine este cea mai geloasă zodie? Nu v-ați fi așteptat

Au fost momente în care cineva a fost mai bun decât noi la ceva sau a avut ceva ce ne-am dorit și asta ne-a stârnit o invidie de necontrolat? Asta este gelozie. De ce gelozia preia controlul asupra vieții noastre? Emoția provocată de gelozie este un concept atât de complex. Rănim oamenii și ne amestecăm în viața altora din cauza unui sentiment. Acesta scoate la iveală ce este mai rău în noi. Suntem depășiți de un sentiment de nesiguranță și anxietate care ne determină să intervenim în viața celorlalți și chiar să îi rănim.

Acum, nu toată lumea devine geloasă. Totul depinde de personalitatea noastră. Acum, adevărata întrebare este care dintre semnele zodiacale este cea mai geloasă?

Dacă întâlnești vreodată unul dintre semnele astrologice de mai jos, ar trebui să fugi!

Primul loc este ocupat de scorpion. Scorpionul este de departe cel mai gelos dintre semnele zodiacale. Nu tind să aibă încredere în oameni, determinându-i să facă acuzații false create din gelozie pură. Scorpionii nu-și ține sentimentele foarte bine în frâu, radiază de gelozie chiar dacă cineva stă doar lângă partenerul lor.

Rac

Racii sunt foarte geloși, dar o ascund cu talent. Aceștia cad victimă invidiei, dar maschează acest lucru. Totuși, când explodează, racii fac un spectacol total.

Leu

Leul este probabil cel mai îndrăgostit și pasional dintre semne. Înțelege atunci când lucrurile nu merg pe calea cea dreaptă. Aceștia sunt foarte geloși atunci când partenerul lor acordă atenție altcuiva sau mai multă decât îi acordă lui. Un Leu își dorește atenția tuturor celor din jurul lor și, dacă nu o obține, explodează de gelozie.

Fecioarele sunt foarte geloase, dar nu și când vine vorba de relații. Acestea tind să fie foarte critici cu ei înșiși și, dacă cineva face ceva mai bine decât ei, aceștia vor fi invidioși și vor lua totul ca și când viața ar fi o mare competiție.

Ultimul loc este ocupat de berbec. Berbecii sunt pasionali, dar și mofturoși. Aceștia tind să fie copleșiți de invidie. Când un berbec este gelos, acționează rapid asupra inamicului. Aceștia au tendința de a acționa în funcție de emoțiilor lor, chiar dacă nu-și doresc asta. Nu este gelos foarte des, dar atunci când este, ar trebui să fugi!