Nu o mai recunoști pe stradă! Schimbare totală pentru Iulia Albu. Cum arată acum și ce operații a făcut

Iulia Albu continuă să uimească și să șocheze la fiecare apariție. De această dată, vedeta a ajuns de nerecunoscut. Este o schimbare totală. Nici apropiații nu și-au dat seama pe cine au în față.

Iulia Albu, de nerecunoscut

Iulia Albu este de nerecunoscut. Fashion-editorul este fanul frumuseții naturale, dar a apelat totuși la câteva trucuri. Și bine a făcut. Blonda a mărturisit că și-a pus extensii de păr, o practică frecventă pe care o regăsim la multe vedete autohtone care folosesc meșe și peruci pentru a-și schimba ocazional look-ul.

Iulia Albu le-a arătat fanilor o imagine recentă cu ea. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva schimbarea constă în intervenții minim invazive cu botox sau augmentarea buzelor cu acid hialuronic, dar fashion-editorul a explicat că doar și-a pus extensii.

Acum are un păr mult mai lung, ondulat, care îi conferă volum fără a trece pe la estetician.

Și-a operat gleznele în 2015

Iulia Albu nu se împacă deloc cu operațiile estetice. Fosta soție a designerului de pantofi Mihai Albu și-a călcat totuși pe inimă și și-a făcut o intervenție la glezne.

În toamna lui 2015, Iulia Albu a vrut picioare mai subțiri și şi-a operat gleznele. Ea a mărturisit atunci că motivul nu ar fi fost strict estetic, ci medical. Interventia a fost o reuşită, dar fashion-editorul a trecut printr-un adevărat calvar atunci.

Nu putea să meargă mai mult de zece minute pe jos şi picioarele i se umflau foarte mult.

Revista Presei