Nu voi vota cum vrea „mușchiul” meu! CTP șochează înainte de alegeri

ctp

Declarație incredibilă a lui Cristian Tudor Popescu, chiar înainte de deschiderea urnelor. Jurnalistul a făcut o serie de afirmații neclare legate de intenția de vot.

„E votul de duminică. Mie, din punct de vedere uman, nu-mi plac, nu am nicio legătură și nici nu vreau să am cu această doamnă și cu acest domn. Nu vreau! N-aș vrea să-i întreb nimic, n-aș vres să am nicio încercare de comunicare cu ei decât dacă sunt silit de meserie. Facem parte din trei filme cu totul diferite. Asta nu mă va împiedica să mă duc la vot”, a spus CTP.

„Eu o să votez cu creierul”

„Eu voi merge la vot, dar nu voi vota cum vrea mușchiul meu. Mușchiul meu, adică ăsta de aici (arată spre inimă – n.r.). Este un mușchi ăsta, ăsta care bate. Bate, bate tot timpul, nu face nimic altceva, e o pompă, un mușchi. Eu nu votez nici cu ventriculul stâng, nici cu coronarele. Eu o să votez cu creierul, nu cu inima, când mă voi duce la vot.

Nici nu voi lăsa votul alb, nici nu-l voi anula, voi pune ștampila corect”, a încheiat gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Revista Presei