Nume surpriză! Cine este noul iubit al lui Lady Gaga

lady gaga

Lady Gaga a ajuns la un alt nivel al performanței odată cu piesa Shallow, pe care o cântă împreună cu actorul Bradley Cooper. De altfel, melodia a fost super premiată, printre disticții numărându-se și Globul de Aur sau mult râvnitul Oscar. Deși fanii își doreau să o vadă formând un cuplu cu Bradley, ei bine acest lucru nu s-a întâmplat.

În urmă cu aproape șase luni cântăreața s-a despărțit de agentul ei, Christian Carino, cu care era împreună din anul 2017. Acum Revista People susține că Lady Gaga iubește din nou și nu se sfiiește să arate lumii acest lucru. Noul ei partener de viață este Dan Horton, un inginer de sunet care deține compania Audio Engineering Group. Cei doi au fost văzuți împreună de mai multe ori, fie ținându-se de mână, fie chiar sărutându-se tandru.

Detalii din viața lui Dan Horton

Ultima dată, ei au fost remarcați în Los Angeles, la Granville Restaurnat, în timp ce savurau împreună un brunch. Cei doi nu au părut că vor să-și ascundă relația și s-au comportat ca un cuplu în toată regula. De altfel au și fost fotografiați de cei care i-au sesizat și asta pentru că nu și-au rezervat o masă retrasă, ci dimpotrivă, una cu vizibilitate maximă.

În trecut, Horton a lucrat cu super staruri ca Ariana Grande, Justin Timberlake sau Bruno Mars și este deja recunosct pe piață ca fiind un profesionist foarte bun. El a fost căsătorit cu actrița Autumn Guzzardi. Mariajul a durat doar trei ani, din anul 2013 până în anul 2016.

Sursa foto: newsamed.com

Revista Presei