Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Nume surpriză: pe cine are dori Iohannis premier în locul Vioricăi Dăncilă

  1. Home/
  2. Politică/

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut de mai multe ori demisia premierului Viorica Dăncilă, dar aceasta, sub îndrumarea șefului său, Liviu Dragnea a refuzat să comenteze situația. Mai mult de atât, nici măcar nu a dorit să-i răspundă șefului statului, fiind înlocuită în acest sens de vicepremierul Viorel Ștefan.

Antena 3, prin vocea Sabinei Iosub, a lansat o variantă destul de greu de crezut, dar care are logică în contextul actual. Jurnalista consideră că Siegfried Mureșan ar fi premierul pe care l-ar dori acum Klaus Iohannis, pentru a o înlocui pe Viorica Dăncilă. Eurodeputatul a trecut de la PMP la PNL și este și premierul pe care Traian Băsescu l-a propus atunci când partidul său a mers la Cotroceni pentru consultări.Ipoteza lansată este una cu puternic mesaj subliminal. Practic Iohannis ar dori înlocuirea “echilibratei” Dăncilă cu premierul lui Băsescu, ceea ce ar însemna cumva o întoarcere în timp. Mai mult decât atât se aduce atingere și la mândria de a fi român. Mai exact vin nemții să ne cotropească țara pe toate părțile.

“E foarte interesant să vedem CV-ul lui Siegfried Mureșan și să urmărim traseul lui și personal și profesional. Pe zona profesională, Mureșan a terminat ASE, secția germană, apoi a făcut un master în Germania la Berlin. Gurile rele spuneau la un moment dat că ar fi reușit să-și obțină și cetățenia germană, însă nu e foarte clar acest lucru în acest moment. Însă, ce este cu siguranță valabil e faptul că există o apropiere între familia sa și Forumul German, adică locul de care știm foarte bine că a fost și este președintele României, Klaus Iohannis. E o relație veche prin intermediul acestui Forum, care i-a ajutat în toată cariera”, a spus Sabina Iosub.

Poate te interesează și…

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

Acuzații grave din partea lui Rareș Bogdan! Pe cine amenință Liviu Dragnea cu familia

Bugetul.ro/ Anca Andrei