Numerologul Mihai Voropchievici spune cina va câștiga prezidențialele! Previziune uluitoare: cifrele sunt adevărul

18 nov. 2019
Numerologul Mihai Voropchievici spune cina va câștiga prezidențialele! Previziune uluitoare: cifrele sunt adevărul

Mihai Voropchievici este cel mai cunoscut numerolog din România. Acesta are apariții aproape zilnice la Antena 3, unde prezintă o serie de previziuni interesante, Horoscopul Runelor, fiind unul dintre proiectele sale. Pe lângă acesta, el apare în fiecare sâmbăta la emisiunea Adevăruri ascunse, moderată de Cătălina Porumble și unde este invitată și bioterapeutul, Lidia Fecioru.

Cu doar o săptămână înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale, Mihai Voropchievici a explicat și ce șanse au cei doi candidați rămași în lupte, conform numerelor.

„Nu dăm indicații, ci doar probabilități”, a ținut să precizeze acesta la Antena 3, care a completat cu următoarele:

„Ceea ce se va face trucat, indiferent cine va avea câștigul sub formă necinstită, atenție, e 24! Doi cu patru înseamnă șase, cifra aia frumoasă, feminină. Șase e cifră de armonie, nu trebuie distrusă! Cine va face ceva trucat își va da singur foc la valiză. Se bucură de câștigul de moment, după aceea vin toate belele pe capul lui”.

Ce spusese numerologul înainte de turul 1

Mihai Voropchievici prezentase și înainte de turul 1 câteva previziuni, tot în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. Acesta a realizat horoscopul runelor pentru candidații la prezidențiale.

HOROSCOP – Viorica Dăncilă. Litera ”D” este runa 4. Este o perioadă tumultoasă în această perioadă pentru premier.

HOROSCOP – Klaus Iohannis are un ”I” în față, potrivit runei 9. „Sunteți pregătit să vă faceți bagajele pentru o călătorie?Astrele anunță o călătorie”.