Toggle Menu
  1. Home/
  2. Externe/

Nunta regală umbrită de răutățile Camillei! Ce a făcut soția prințului Charles chiar înainte de marele eveniment

  1. Home/
  2. Externe/

Nunta regală a Prințului Harry cu actrița americană Meghan Markle a reprezentat cel mai așteptat eveniment al anului și a fost transmis în nenumărate țări. Toate televiziunile din România au transmis în direct de la fața locului și milioane de telespecatatori au urmărit ce se întâmplă pe 19 mai în Marea Britanie.

Căsătoria celor doi a fost punctată printr-un maraton de evenimente, care se desfășoară pe durata a peste 18 ore. Camilla Parker, soția prințului Charles și mama vitregă a prințului Harry este recunoscută pentru declarațiile ei adesea răutăcioase și nici de data aceasta nu s-a abținut. Așa cum era de așteptat ea a criticat-o pe care-i va fi noră.

Camilla a spus că Meghan Markle nu ar fi femeia potrivită pentru Prințul Harry, aceasta fiind deranjată de faptul că fosta actriță a mai fost căsătorită, deși și ea este divorțată. „Dacă eu eram regină, nu aș fi permis niciodată să aibă loc nunta lor. Este o rușine pentru familia regală britanică”, ar fi spus soția Prințului Charles, potrivit realitatea.net.

Poate te interesează și…

Adevărul: de ce nu a reușit România să se califice în finala Eurovision 2018! Dezvăluiri de ultimă oră

Tatăl Lidiei Buble refuză să-l cunoască pe Răzvan Simion! Motivul este uluitor

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Cristina Mihai/ Sursa foto: stirileprotv.ro