O actriță celebră șochează mapamondul: Mi-am dorit ca Boris Johnson să moară! Despre cine este vorba

boris premier marea britanie

Pandemia pare că scoate ce este mai rău din oameni. După ce premierul britanic, Boris Johnson a declarat că cea mai bună soluție pentru a scăpa de coronavirus este imunitatea de turmă, acesta a fost aspru criticat. El și-a nuanțat apoi poziție, însă britanicii vulnerabili nu l-au iertat.

Acesta transmisese într-o conferință de presă că trebuie să se pregătească toți să-i piardă pe cei dragi, fiind se va lăsa cu mulți morți în procesul de imunizare, pe care el îl vedea ca soluție salvatoare, mai ales în lipsa unui vaccin. Ulterioa a impus, însă o serie de măsuri restrictive și s-a îmbolnăvit și el.

Ce ce a dorit actrța din Harry Potter ca Boris Johnson să moară

A ajuns chiar și la Terapie Intensivă și a trecut prin clipe grele, dar acum spune că se simte bine și și-a revenit la forma care l-a consacrat. Mirriam Margolyes, actriţă din seria Harry Potter, a declarat în cadrul unei emisiuni de pe Canalul 4 că şi-ar fi dorit ca Boris Johnson să moară din cauza coronavirusului, conform Daily Mail. Asta la doar câteva zile după ce chiar Boris Johnson a afirmat că medicii erau deja pregătiţi să anunţe moartea sa, din cauza COVID-19.

„Mi-a fost greu să nu îmi doresc moartea lui Boris. Voiam ca el să moară. Dar apoi m-am gândit ce ar spune asta despre mine şi eu nu vreau să fiu genul de om care vrea ca alţi oameni să moară.”, a explicat Mirriam Margolyes.

Revista Presei