O altă plecare de la PRO TV! Adela Popescu a rămas mască și ea

13 sept. 2021
O altă plecare de la PRO TV! Adela Popescu a rămas mască și ea
Televiziune

După ce Adela Popescu a fost infectată cu virusul ucigaș și s-a reîntors acasă după doar câteva zile petrecute în platou de la Vorbește Lumea, acum PRO TV-ul se confruntă cu o altă plecare.

Adela Popescu nu a fost singura care s-a infectat. Andrei Lăcătuș alias Shurubel a fost testat la rândul său pozitiv, drept urmare a fost nevoit să părăsească platoul emisiunii.

Adela Popescu și Shurubel, în izolare

Cu alte cuvinte, Shurubel va sta în izolare, la fel ca și colega sa Adela Popescu, el fiind înlocuit de Cosmina Păsărin. Bogdan Ciudoiu este cel care l-a dat de gol în timpul emsiunii de la PRO TV. Acesta a mărturisit că și colegul său, Shurubel a fost depistat pozitiv.

„Adela este acasă, Shurubel și el. Cosmina este aici pentru că avem nevoie de oameni negativi”, a fost gluma pe care a făcut-o acesta.

Totuși, astrologul Cristina Demetrescu presimțea ce se va întâmpla. Când a prezentat horoscopul, aceasta spunea că nativii zodiei Taur trebuie să fie atenți la sănătate, ei fiind vulnerabili pe acest sector, iar Bogdan nu a întârziat să remarce că în această situație se află și coelgul său. „Să vă spun ceva, și Shurubel este taur”, a spus el.

Cât despre starea Adelei Popescu, aceasta a mărturisit că nu îi este ușor deloc însă se bucură de modul în care Cosmina Păsărin se descurcă în platoul emisiunii.

„Mă bucur că Adela se simte mai bine și că am mai rămas și oameni negativi pe aici. Și colegul nostru este la fel ca Adela. Sper să fii bine, Andrei”, a mai spus Bogdan după declarațiile Adelei.