O cântăreață din România a fost bătută crunt de soț: A prins-o de păr și i-a dat în cap

O cântăreață din România a fost bătută crunt de soț. Abia acum a rupt tăcerea, după ce i s-a întâmpla Danielei Crudu cu iubitul croat.

Este vorba despre Maria Dragomiroiu. Vedeta a fost bătută crunt de tatăl copiilor ei. Din fericire, aceasta și-a găsit fericirea alături de al doilea soț.

Artista a povestit cum a luat bătaie în plină stradă.

”Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea.

Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap. Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21.”, a declarat vedeta.

Au salvat-o trecătorii

Maria a povestit că a rămas fără o șuviță de păr în cap. Aceasta nu îi mai creștea din cauza șocului pe care l-a avut.

”Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Numărul femeilor din România a crescut

În România, violența este în floare. În loc să devenim mai civilizați, oamenii devin mai violenți. 3 din 10 românce declară că au fost agresate fizic.

Numărul femeilor agresate crește de la an la an. În 2015, Poliția Română s-a confruntat cu 33.317 cazuri de violență în familie. De atunci, numărul agresiunilor s-a înmulțit.

„Totalul infracțiunilor a crescut în 2018 față de 2017 cu 2.200 de cazuri. Cea mai mare frecvență o au faptele încadrate la art. 193 CP Loviri sau alte violențe, respectiv 56% din total în 2017 și 58% din total în 2018 iar creșterea numărului acestor infracțiuni între ultimii doi ani este de 2.336 de cazuri. Observăm faptul că numărul de victime adulte femei crește în anul 2018 cu 2.038 în timp ce numărul de agresori adulți bărbați cu 1.981”, informează Rețeaua pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor.

Loading...

Revista Presei