O celebră vedetă a fost infectată de coronavirus! Cum se simte actrița

20 mart. 2020
O celebră vedetă a fost infectată de coronavirus! Cum se simte actrița

O celebră vedetă a fost infectată de coronavirus. Fanii sunt șocați de veste. Aceasta a dezvăluit totul pe contul său de Instagram.

Este vorba despre faimoasa actriță din serialul La Casa de Papel, Itziar Ituño, în vârstă de 45 de ani, care joacă rolul inspectoarei Raquel Murillo.

Cum se simte

Vedeta a declarat că se simte bine şi că are simptome uşoare de febră și tuse uscată. Aceasta le-a spus fanilor săi să reducă contactul şi să ia foarte în serios sfaturile specialiştilor, spunând că virusul este deosebit de periculos pentru cei vulnerabili.

Coronavirusul face ravagii

La nivel mondial, numărul deceselor a depășit un prag psihologic. Centrul pentru Ştiinţa şi Ingineria Sistemelor (CSSE) al Universităţii Johns Hopkins din Statele Unite a realizat un bilanț al numărului de morți din toată lumea.

Numărul de decese a depăşit pragul de 10.000, vineri, la ora 3:30 GMT, conform celei mai recente statistici.

10.030 de persoane din totalul de 244.517 de cazuri confirmate la nivel mondial au murit din cauza pandemiei provocate de noul coronavirus, potrivit CSSE.

Italia e cea mai afectată

Are cel mai mare număr de decese, 3.405, conform acestei statistici.

Printre alte ţări cu peste 100 de decese se numără China, Iran, Spania, Franţa, Statele Unite şi Marea Britanie, informează CSSE.