O celebră vedetă rupe tăcerea! A trăit în teroare ani întregi crezând că are o boală extrem de gravă. Medicii i-au greșit diagnosticul. Mărturii înfiorătoare

televizor

O celebră vedetă rupe tăcerea după ani de zile. Medicii i-au greșit diagnosticul iar aceasta a fost nevoită să trăiască în teroare timp de zece ani. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care a renunțat la întreaga sa carieră. 

Anca Badiu, fosta componentă a trupei Class a vorbit după ani în care a stat departe de ochii privitorilor. Artista a venit cu o serie de mărturisiri șocante din ultimii săi ani. Medicii i-au dat un diagnostic greșit, așa că aceasta a fost nevoită să se trateaze pentru hernie hiatală, deși avea o cu totul altă problemă.

După cum era de așteptat, în urma tratamentelor pe care le-a urmat timp de zece ani, artista s-a ales cu gastrită, iar acum are nevoie de un tratament diferit pentru a se face bine.

”La un moment dat, acum 10 ani, am avut niște crize în capul pieptului și aveam reflux gastro-esofagian. M-am dus la doctor doar că, ce să vezi? Mi-au pus un diagnostic greșit: hernie hiatală. Nu am avut pentru că am descoperit cu stupoare după 10 ani, după tratamente. Mi-au găsit o gastrită. Am făcut un tratament cu antibiotice. Am probleme cred că puțin cu fierea.

Neavând această hernie hiatală, aveam probleme și cu gâtul, îmi veneau alimentele înapoi. Începând și dieta asta cu nutriționistul, am mâncat mai puțin. Deci diagnosticul a fost pus greșit”, a declarat Anca Badiu, la Antena Stars.

Drama Ancăi Badiu

Pe lângă problemele de sănătate pe care le-a avut și continuă să le aibă, fosta componentă a trupei Class a mai trăit și alte evenimente dureroase în ultimii ani. Aceasta a vorbit despre motivul care a făcut-o să dispară din lumina reflectoarelor. Moartea fratelui său, Mircea a fost unul dintre cauzele principale, urmat de tratamentul anti-depresiv.

Totuși, în ciuda impedimentelor din viața sa, artista a mărturisit că muzica este cea mai importantă parte din viața sa.

”M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viața mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit și asta a declanșat o suită de stări, cum ar fi anxietatea și depresia severă.

Apoi am urmat tratamentul cu anti-depresie câțiva ani buni, kilogramele în plus, izolarea, ceea a făcut deliciul presei. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc. Ba dimpotrivă.

Muzică fac și voi face întotdeauna, pentru că asta este ceea ce îmi place cel mai mult. Insă nu am simțit că este momentul să apar încă, deși am lucrat la piese noi. M-am retras pentru o perioadă, dar nu definitiv”, a povestit Anca Badiu pentru revista Ciao.

Citește și:

Revista Presei