O concurentă de la Vocea României, îndrăgostită de Horia Brenciu! Cum i-a răspuns cântărețul. Reacția fetei

horia brenciu

Show-ul Vocea României de pe Pro Tv este pe cale să devină unul amoros și asta pentru că nu o dată, tinerii concurenți, aspiranți să devină vedete, și-au mărturisit dragostea față de antrenorii lor. De data aceasta, norocosul a fost Horia Brenciu. În ediția de pe 11 octombrie o concurentă i-a făcut o serie de mărturisiri neașteptate.

Iulia Glăvan a participat la audițiile pe nevăzute, iar la final, după ce a interpretat melodia „Clown” i-a declarat lui Horia Brenciu că s-a îndrăgostit de el. ”Te știu de undeva?”, a întrebat-o Horia Brenciu pe aceasta. ”Da. Din primul sezon. Am așteptat 9 ani să se întâmple asta. În ultimii 9 ani am cântat și m-am distrat. Cânt și din asta trăiesc”, a răspuns Iulia Glăvan în platoul Vocea României. ”A fost un moment puternic. Ai așteptat 9 ani, m-am întors, eu zic să mă alegi, să ne sărutăm și să faci parte din echipa mea” , i-a spus Horia Brenciu concurentei.

”M-am îndrăgostit. Acum. De tine, Horia”, a fost răspunsul acesteia. ”Să ne sărutăm! Ești prima concurentă care îmi spune că s-a îndrăgostit de mine. Îți răspund la fel cu multă dragoste…Cred că așa a fost destinat să se întâmple, să revenim amândoi în 2019”,”, i-a replicat Horia Brenciu.

Iulia Glăvan revine cu o nouă declarație

Ulterior, Iulia Glăvan a revenit cu o postare pe facebook, după ce declarațiile sale au stârnit multă vâlvă în mediul online.

„Multumesc mult Vocea Romaniei, multumesc Horia , Tudor , Smiley , Irina !!! Pt mine acest moment a fost unul f emotionant…dupa multa munca , daruire , tensiune , stres , emotii , asteptare , entuziasm si nemasurata pasiune pt muzica…nu stiam si nici nu banuiam care va fi rezultatul…care in mod clar m-a surprins si m-a facut sa am reactii neasteptate!…Faptul ca Horia Brenciu s-a intors dupa 9 ani si a spus ca este interesat de vocea mea, dupa ce mi-am pus in cantecul interpretat „Clown” toate trairile posibile, m-a facut sa imi recapat increderea in mine , in forta mea artistica si sa devin exuberanta in acelasi timp. Vocea Romaniei este un concurs televizat de voci dar in acelasi timp si spectacol/show… ✌🎤✌ si pt a calma putin spiritele…Nu m-am indragostit de Horia Brenciu ! A fost doar o simpla reactie de moment provenita din emotii mari si bazata pe apreciere si admiratie fata de un artist consacrat care cu ușurință si-a exprimat recunoasterea si aprecierea fata de un alt artist neconsacrat , that is it ! O zi faina va doresc and God Bless!!”, a scris Iulia pe facebook.

Revista Presei