O cunoscută actriță face dezvăluiri fără perdea! Problemele Dianei Dumitrescu după ce a devenit mămică

05 nov. 2019
O cunoscută actriță face dezvăluiri fără perdea! Problemele Dianei Dumitrescu după ce a devenit mămică

O cunoscută actriță face dezvăluiri fără perdea. Diana Dumitrescu are parte numai de probleme după ce a devenit mamă. Nopțile albe au devenit o obișnuință. Micuțul ei îi dă numai bătăi de cap.

Viața de mamă se dovedește a fi una foarte obositoare pentru Diana Dumitrescu. Actrița și-a dorit enorm să devină mamă, dar acum a dat de greu. Are parte numai de probleme. Chiar vedeta a făcut dezvăluiri complete.

Probleme pentru Diana Dumitrescu după ce a devenit mama

Frumoasa blondă are parte numai de probleme după ce a devenit mama. Este foarte obosită. Băiețelul ei pur și simplu nu a vrut să doarmă. Mărturisirile au apărut pe o rețea de socializare. Fiul ei, Carol, o ține trează mai tot timpul.

„Cam asta e fata mea dupa o zi in care am cantat, m-am balansat, am facut ture prin casa, pe terasa, am leganat un baietel care nu a mai vrut sa doarma de la 4 dimineata. Ce a avut?! Cine stie?! Multa energie, cert este ca m-am intrebat cum poate un omulet atat de mic sa terorizeze o casa intreaga! Ei, iata! Facand greva somnului”, a fost o parte din mesajul postat de actriță.

De ce nu-și mai alăptează copilul

În urmă cu ceva zile, Diana Dumitrescu dezvăluia motivul pentru care nu își mai alăptează copilul, la două luni de la naștere. Vedeta a povestit că micuțul Carol nu mai lua în greutate, așa că a fost nevoită că îi schimbe dieta. „Doarme noaptea câte şase ore. E rai pentru noi în casă. În primele 3-4 săptămâni cât am alăptat trebuia să mă trezesc. Hrăneam copilul din trei în trei ore. S-a înţărcat singur, a trebuit să îi dau biberon pentru că nu lua în greutate şi nu a mai vrut”, spunea Diana Dumitrescu.

Tot actrița a mai vorbit despre cât de norocoasă se simte, având în vedere că s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată.

ProTV a făcut-o cunoscută

ProTV a făcut-o cunoscută pe Diana Dumitrescu. După ce a câștigat în 2004 premiul de popularitate la Miss World România, a fost distribuită în mai multe seriale TV. După apariția din Păcatele Evei a devenit cunoscută pentru rolurile din Regina și State de România, seriale difuzate de AcasăTV, post aflat în același trust cu ProTV.