O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

02 aug. 2021
O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată
Laurențiu Reghecamf. Foto: profimedia.ro

Iubirea nu cunoaște frontiere și nici granițe. Mai ales când vine vorba de familia Reghecamf, care are deja experiență în povești complexe și complicate. Astfel că s-a ajuns la o frumoasă și tumultoasă relația între o gimnastă celebră, care a făcut furori și la Survivor România și Luca Reghecamf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecamf, din relația cu Mariana Pfifer.

Asiana Peng este noua iubită a lui Luca și chiar dacă cei doi locuiesc în țări diferie, ea în România, el în Germania, se înțeleg foarte bine. Sau cel puțin asta reiese din numeroasele imagini postate pe rețelele de socializare în care cei doi au dorit să împărtășeacă cu fanii momentele frumoase din viața lor.

Cum a început relația dintre Asiana Peng și Laurențiu Reghecamf

În aceste zile, Asiana Peng și fiul lui Laurențiu Reghecamf se află într-o frumoasă vacanță în Italia, în zona munților Alpi și sunt însoțiți și de Mariana Pfifer, care pare foarte fericită cu relația dintre cei doi tineri.

Aceștia s-au tatonat destul de mult timp înainte să facă acest pas, dar acum sunt foarte serioși cu relația lor. Amândoi sunt pasionați de sport și chiar urmează studii în acest domeniu.

Silvana Peng, mama Asianei Peng a confirmat povestea de iubire dintre cei doi și a ținut să sublinieze că nu se amestecă în relațiile amoroase ale fiicei sale.

Asiana Peng, Luca Reghecamf și Mariana Pfifer

“Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus mama fostei gimanste pentru FANATIK.

Asiana Peng a declanșat un scandal imens în gimnastică

Asiana Peng a fost la lotul olimpic de gimnastică. Aceasta, însă nu a prins echipa care a mers la Olimpiada din 2016, iar de aici a pornit un întreg scandal. Ea și-a acuzat antrenorii de abuzuri, iar într-un final aceștia au decis să renunțe la echipa națională, ceea ce a însemnat și finalul acestui sport în elita mondială.

România nu a mai reușit nici măcar să se califice cu echipa la Jocurile Olimpice din 2020 sau 2024. Cât despre medalii, acestea par un vis îndepărtat, deși acest sport ne-a adus de-a lungul timpului cele mai multe satisfacții.

Ultima veterană a unei epoci de aur a gimnasticii este Larisa Iordache, care luptă pentru o medalia olimpică la bârnă, la Tokyo. Ea se luptă și cu o accidentare, dar finala este deschisă.

Asiana Peng a fost și un nume important pentru Kanal D, ea reușind să ajungă până aproape de finală la prima ediție a Survivor România, încheiată cu victoria Elenei Ionescu. Cea de-a doua i-a revenit lui Zanni.