Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

O mai ţii minte pe SABRINA, cea mai sexy cântăreaţă a anilor ’80? Uite cum arată acum!

  1. Home/
  2. Entertainment/

Sabrina Salerno avea 19 ani în 1987, când a dat lovitura cu piesa “Boys”, iar viaţa ei s-a schimbat de atunci cu totul.  Cu toate că anii au trecut, vedeta continuă să arate senzaţional. ,,Nu doar genele contează când vorbim de aspectul fizic, e vorba şi de multă muncă”, mărturiseşte ea. 

La 51 de ani, Sabrina este fidelă sportului

 

 

Cântăreaţa are o serie de reguli importante, de la care nu face rabat: ,,În principiu duc un stil de viață sănătos. Dorm cel puțin 8 ore pe zi. Nu țin o dietă strictă, adesea mă bucur de mâncărurile care îmi plac, dar întotdeauna cu moderaţie. Merg la sală minimum 4 zile pe săptămână, 2 zile lucrez cu greutăți și celelalte 2 sunt dedicate instruirii funcționale”, a dezvăluit Sabrina.

 

 

 

Revine în România

Curioşii care vor să se convingă atât de frumuseţea, cât şi de talentul bine conservat al Sabrinei au şansa să o facă mai repede decât se aşteptau. Artista revine în România în mai, la Diskoteka Festival, un concept de mare succes, importat şi în România începând cu acest an.“Se face o reuniune de clasă“, glumeşte Sabrina, cu referire la Diskoteka Festival. Alături de Sabrina, pe aceeasi scena mai urcă şiSnap, No Mercy, Sandra, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana si multi altii.

 

 

 

 

 

Ioana