O mare sportivă a recunoscut! E virgină la 36 de ani. Cum arată vedeta?

a

O mare sportivă a recunoscut că este virgină deși are 36 de ani. Se pare că relațiile intime nu au fost deloc punctul ei forte. Anunțul se pare că a afectat-o foarte mult.

În urmă cu un an, Lori Susan „Lolo” Jones, fostă campioană mondială în atletism, a declarat că este virgină la 36 de ani, lucru ce a avut și consecințe ulterior.

Potrivit acesteia, dezvăluirile respective i-au afectat și mai mult viața sentimentală.

„Îmi plac o mulțime de oameni, dar pur și simplu nu merge. Vreau să rămân virgină până mă căsătoresc. Nu știu de ce Dumnezeu nu m-a binecuvântat cu un soț. Bărbații se sperie și nu sunt interesați de o relație când aud că nu vreau să întrețin relații sexuale până la căsătorie”, spunea „Lolo” Jones în urmă cu un an.

Toate întâlnirile ei au fost distruse

„Aceea a fost o greșeală care a distrus toate întâlnirile avute după, ca și cum nici măcar nu aș fi avut o șansă. Înainte, măcar aveam o șansă”.

Lola Susan „Lolo” Jones crede că este dezvantajată în competiții din cauza faptului că e în continuare virgină: „Sexul ajută alți sportivi, așa că eu sunt mereu în dezavantaj”, a spus Lori Susan „Lolo” Jones.

Citește și:

Revista Presei