O mare vedetă se revoltă! Adelina Pestrițu, ordin pentru Ludovic Orban: Sunt sensibilă

adelina-pestritu

O mare vedetă se revoltă. Una dintre cele mai frumoase femei din România îi transmite un mesaj clar premierului Ludovic Orban. Adelina Pestrițu nu mai suportă nedreptățile și s-a decis să vorbească.

Bruneta spune ce s-ar întâmpla într-o Românie ideală, în care ea ar fi președinte. Ar împărţi bugetul în aşa fel încât bătrânii, dar şi copiii ar primi bani mai mulţi.

Adelina Pestrițu cere creșterea alocațiilor

Adelina Pestriţu cere creșterea alocațiilor copiilor, dar nu îi uită nici pe cei vârstnici. „Ce distracţie ar fi. Cum e viaţa pe Instagram ar fi şi în realitate, în România. Eu empatizez foarte tare cu bătrânii şi cu copiii. Cu bătrânii pentru că i-am iubit şi îi iubesc în continuare pe bunicii mei, chiar dacă nu mai sunt printre noi, şi cu copiii, mai ales de când sunt mama.

Iubesc copiii, îi iubeam de când eram micuţă. Chiar atunci când aveam 10 sau 12 ani, i-am luat bagajul unui verişor şi l-am luat la bunica acasă, ca să îl cresc eu, asta în condiţiile în care nu eram urmărită de nimeni. M-au lăsat să am grijă o oră de el şi eu i-am făcut bagajele şi l-am luat la bunica ca să îl cresc, să fiu mama lui. Au fost şocaţi când au văzut”, a spus Adelina, conform revistei OK.

Bruneta nu s-a oprit aici. Pe lângă alocații pentru copii mai mari, și-ar dori și creșterea pensiilor. „Mai ales de când sunt mama sunt super sensibilă în privinţa copiilor şi mai ales atunci când văd copii amărâţi. Cred că aş fi foarte atentă în zona socială. Cred că aş mări pensile, aş mări alocaţiile. Dar bugetul statului s-ar duce. ”, a declarat Adelina Pestriţu exclusiv pentru OK, în emisiunea Danei Săvuică.

Adelina Pestriţu a strălucit pe covorul roşu la gala People’s Choice Awards, alături de vedete precum Kim Kardashian, Jennifer Anniston şi Gwen Stefani. La evenimentul care a avut loc recent, Adelina Pestriţu a primit încă o dată premiul pentru cel mai bun influencer pop din România.

Adelina Pestriţu este, în prezent, antreprenor pe internet, și fondator a două site-uri cu o comunitate totală de peste 3 milioane de oameni. A început să-şi construiasca universul online acum aproape zece ani, iar, în ultimii trei ani, acesta a devenit un job full-time pentru ea.

Revista Presei