Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

O minune a salvat-o pe mama avocatului Daniel Ionașcu de cancer! Aceeași minune l-a salvat de la accidentul extrem de grav de acum

  1. Home/
  2. News/

Avocatul Daniel Ionașcu este licențiat în Drept, dar are un doctorat și în Teologie. Asta l-a făcut ca de-a lungul timpului să fie și mai apropiat de credință și Dumnezeu. În urmă cu doar câteva zile a suferit un accident tragic pe autostradă, din care a scăpat teafăr doar printr-o minune. După ce a fost operat de celebrul profesor doctor Ioan Lascăr, se simte mai bine, dar continuă să fie internat la Spitalul Floreasca pentru investigații amănunțite.

ReclamaÎn anul 2007, avocatul a mai trecut printr-o traumă majoră. Nefiind căsătorit și neavând nici copii, acest este deosebit de apropiat de mama sa. Când a aflat că aceasta a fost diagnosticată cu cancer, a început să plângă, dar cea care i-a dat viață l-a încurajat și i-a spus că va trăi. “In 2007, la punctie i-a iesit tumoră. Mi-au dat lacrimile si am simtit ca mi se taie picioarele. Am spus ca nu se poate. E mama, ea nu poate pati asa ceva. Am sunat pe toata lumea. In clipa aceea m-a vazut mama si mi-a spus: “Am cancer, nu-i asa?”. I-am raspuns ca da si ea mi-a spus “Tocmai tu, teologul? Daca Dumnezeu va vrea sa traiesc, voi trai”, a povestit la un moment dat Daniel Ionascu.

„Oncologul de la Institutul din Cluj mi-a spus ca mama are cancer. Toata lumea mi-a spus ca nu trebuie sa ma sperii, ca termenul de incubare este de 5 ani. Mama avea cancer in stadiul IIIB, adica foarte, foarte aproape de metastaze. Am plecat de la Cluj si am venit aici. Intr-un an, am ajuns la Ierusalim, pe drumul Magilor, unde am mers la o manastire de acolo. De acolo m-au intrebat daca am auzit de doamna doctor Cristiana Ianculescu. Mama este un om jovial, care se bucura de viata, iar eu si tata am incercat sa-i facem toate bucuriile. Mama mi-a spus ca eu nu cred in Dumnezeu daca eu stau sa plang ca ea o sa moara. Mi-a spus ca ea nu o sa moara pentru ca Dumnezeu vrea ca ea sa traiasca. Dupa un an, am facut un tomograf si in urma unui tratament minimal, tumora disparuse in totalitate”, a mai spusDaniel Ionascu la o emisiune de televiziune.

Daniel Ionașcu este discipolul celebrei Paula Iacob și tot el îl reprezintă în procese și pe fostul preot Cristian Pomohaci. De altfel, avocatul este un obișnuit al televiziunilor și o prezență extrem de agreabilă și plăcută de publicul larg.

ReclamaPoate te interesează și…

Arafat declanșează panică națională! Tinerii și copiii vizați! ”Sunt noile aparate ale morții”

Frații Dedeman cuceresc România! Ce lovitură de proporții au reușit

Bomba zilei! Cine vrea fotoliul de primar al Gabrielei Firea

Loading...

Andrei Huluban/ Sursa foto: antena3.ro