O nouă super lovitură pentru Antene! O nouă demisie zguduie trustul Intact

La doar o zi după ce Andreea Berecleanu a anunțat că își dă demisia de la Antena 1, o nouă demisie a fost anunțată, de data aceasta de la Antena 3. 

Este vorba despre cunoscuta Dana Grecu, actuală Dana Chera, care a anunțat că pleacă de la Antena 3.

„Am decis că proiectul meu la postul național de știri să se oprească. Plec de la Antenă mulțumindu-le colegilor mei lângă care am crescut. De la care am învățat. Pe care i-am respectat și a căror simpatie am simțit-o onestă”, a scris jurnalista într-un text pe blog.

„Motivul pentru care proiectul meu la Antena 3 se oprește ține de rațiuni personale. Simt nevoia unei provocări. Și, dacă ea va veni din mass media și mă voi potrivi unui alt proiect, voi continua să fiu jurnalist”, a mai scris Dana Grecu.

„Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut față ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva”, a declarat Dana Grecu pentru Paginademedia.ro.

Dana Grecu a dispărut o perioadă de pe micile ecrane după ce a născut și a intrat în concediul de creștere a copilului, în urmă cu aproape doi ani.

Și Andreea Berecleanu și-a anunțat demisia ieri 

În cursul zilei de ieri, Andreea Berecleanu și-a anunțat demisia de la Antena 1 și  a avut o ieșire pe Facebook în care a dat de înțeles că nu a plecat de la Antena 1 în cele mai amiabile condiții.

În urma demisiei anunțate de Andreea Berecleanu, Antena 1 a comunicat că începând din această primăvară, Alessandra Stoicescu va prezenta Observatorul de la ora 19.00, de luni până vineri.

Revista Presei