O nouă vedetă a semnat cu Pro Tv! Apariție de infarct pe platourile de filmare: colegii au rămas mască

19 oct. 2019
O nouă vedetă a semnat cu Pro Tv! Apariție de infarct pe platourile de filmare: colegii au rămas mască

Pro Tv continuă să fie lider de audiență și este în continuare postul preferat de telespectatori, urmat îndeaproape de Antena 1. Producțiile noi au prins foarte bine, motiv pentru care unele au fost extinse, cum este și cazul serialului Vlad. Una dintre actrițele care face furori este Anda Asârbei.

Prezentă în emisiunea Vorbește lumea, alături de doi alți colegi, ea a vorbit și despre episoadele care vor urma. Apariția ei pe platourile de filmare este mereu una care-și lasă colegii plăcut impresionați întrucât actrița este foarte frumoasă.

”Personajul e foarte diferit de mine. Eu sunt mai liniștită așa, Iulia este foarte agitată, mereu face prostii. Dar îmi place să intru în rol, mai experimentez.! Îmi place foarte mult echipa! M-am simțit foarte bine, m-au implicat de parcă luasem deja castingul la ultima probă!”, a spus Anda Asârbei la Pro Tv.

Cum a ajuns să joace în Vlad?

Tânăra este studentă în anul trei la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale, are 20 de ani și este deja la al doilea serial. Cu siguranță o așteaptă o carieră de mare succes.

„M-a bucurat foarte tare vestea că voi juca în Vlad. E un sentiment pe care nu-l pot explica. Am fost foarte bine primită de echipă, chiar de la ultima probă pe set, deși era doar o probă și nu știau dacă eu voi lua rolul. Am avut emoții la început, dar m-au integrat imediat în familia lor. Cât despre Iulia, ea este copilul problemă al familiei. Nu-și dorește să fie deloc unde este și din cauza asta face tot ce-i stă în putință să creeze probleme, dar și pentru că vrea cu tot dinadinsul să-și răzbune trecutul”, a concluzionat Anda.