O nouă vedetă a semnat cu Pro Tv! Cu ce emisiune vrea să dea lovitura

21 mai 2020
O nouă vedetă a semnat cu Pro Tv! Cu ce emisiune vrea să dea lovitura

Pro Tv se adaptează noilor tendințe, așa că s-a mutat pe Pro TV Plus cu o emisiune dedicată în special noii generații. Facebook a rămas deja mult în urmă, iar chinezii de la Tik-Tok iau cu asalt piața. În colaborare cu renumita televiziune au decis și să facă o emisiune despre asta.

Știri, tendințe și tutoriale despre platforma Tik-Tok vor fi fi prezentate de cântăreața Aquene (Alexandra Costache), unul dintre artiștii care face parte din backing-vocal-ul „Vocea României” și care este deja vedetă în mediul online. Artista face muzică de la vârsta de șase ani și este studentă a Universității de Muzică, la secția Jazz.

Ce spune Aquene

„Sunt absolut fascinată și pasionată de TikTok. Aici poți face o infinitate de videouri și e un lucru extrem de bun că din ce în ce mai mulți oameni își deschid conturi. În primul rând, TikTok înseamnă relaxare, distracție, dar și dezvoltarea imaginației”, a spus aceasta.

Tik-Tok este una dintre cele mai populare rețele din lume, cu peste 500 de milioane de utilizatori în întreaga lume și peste 1.6 miliarde de descărcări ale aplicației.