O nouă veste bună pentru pensionari: Vor primi 300 sau 500 de lei de la stat, în funcție de vârstă

lei-ron-bani
  1. O categorie de pensionari va fi extrem de bucuroasă odată ce vor auzi decizia autorităților, care prevede sume importante de bani pentru vârstnici.

Un proiect local prevede oferirea unor sume de bani pensionarilor, în funcție de vârsta acestora. Astfel, cei care au împlinit 80 de ani vor primi 300 de lei din partea autorităților locale, în vreme ce pensionarii care au ajuns la 90 de ani vor primi 500 de lei.

Mai mult decât atât, vor fi răsplătite și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, aceștia primind tot 500 de lei.

Proiectul va fi implementat în Constanța, de către autoritățile locale.

„Săptămâna aceasta echipele Primăriei Municipiului Constanţa vor ajunge la cei care au împlinit 80 şi 90 de ani, precum şi la cei care aniversează 50 de ani de la căsătorie şi au depus documentele în perioada 22.09.2020 – 2.10.2020.

Cine va fi premiat

Vor fi premiate 58 de persoane care au împlinit 80 de ani, 12 persoane care au împlinit 90 de ani, precum şi 19 cupluri care sărbătoresc nunta de aur. Seniorii Constanţei primesc din partea municipalităţii 300 de lei pentru împlinirea vârstei de 80 de ani şi pentru aniversarea a 50 de ani de căsătorie şi 500 de lei pentru împlinirea vârstei de 90 de ani”, este transmis într-un comunicat al Primăriei Constanţa.

Pentru a beneficia de aceste fonduri, beneficiarii trebuie să trimită o cerere tip și copii ale certificatului de naștere, cărţii de identitate şi certificatului de căsătorie (pentru cei care aniversează nunta de aur), la adresa [email protected]

Dacă nu au acces la internet, beneficiarii pot depune documentele necesare la ghișeele Centrului de Informare pentru Cetăţeni, conform aceluiași comunicat.

Revista Presei