O recunoașteți? Cum arăta Elena Băsescu înainte de operațiile estetice. Cu ce se ocupă astăzi fiica fostului președinte al României

eba

Elena Băsescu a fost mereu o femeie frumoasă, care nu avea nevoie de intervenții estetice. Și totuși începând cu anul 2005, ea a apelat periodic la medicul estetician. Cel mai mult o deranja la ea nasul, pe care l-a operat de trei ori pentru a arăta ca acum.

Au urmat apoi multe tratamente corporale și chiar o intervenție pentru a scăpa de aripioare. Cea mai vizibilă modificare a fizionomiei sale o dau, însă buzele pe care le-a mărit în mod constant. Fiica cea mică a președintelui are foarte multă grijă de aspectul său fizic.

Deși are trei copii, afișează un look impecabil. Ea are propria afacere cu haine pentru copii și recent s-a despărțit de ultimul său iubit, Cătălin Tomată, cu care are și o fetiță. Cu toate acestea nu pare afectată și trăiește în continuare pe picior mare. Recent paparazzi au filmat-o într-un bolid de lux, BMW X6, în valoare de 100.000 de euro.

Ce studii are Elena Băsescu

EBA este absolventă a Facultatății de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, din cadrul Universitatății Româno-Americane din București în anul 2004 și are o diplomă de master în științe politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Inițial, aceasta și-a început cariera ca model, dar la finalul anilor 2000 s-a hotărât să urmeze calea tatălui său, Traian Băsescu, la vremea aceea Președinte al României, și să intre în politică.

La începutul 2008, a fost aleasă în funcția de secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din România, iar în 2009, deși a fost intens criticată pentru acest pas, s-a înscris în cursa pentru Parlamentul European. În 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

Revista Presei