O româncă o ruinează pe Meghan Markle! Ce vrea să facă ardeleanca

20 feb. 2020
O româncă o ruinează pe Meghan Markle! Ce vrea să facă ardeleanca

E luptă mare pentru marca de 400 de milioane de dolari, până la cel mai mic nivel. Chiar și pe plan local, Meghan Markle primește o lovitură financiară de proporții. 

Astfel, o româncă din Sibiu a cerut dreptul de a folosi marca “Sussex Royal” pentru produsele sale. Mai precis, un producător de articole de bucătărie şi casnice din Sibiu a depus la OSIM o cerere de înregistrare şi utilizare exclusivă pe teritoriul României a mărcii “Sussex Royal”, pentru care prințul Harry și Meghan Markle au obținut dreptul de folosință în Marea Britanie.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au solicitat încă de anul trecut la Oficiul Britanic de Proprietate Intelectuală ca numele fundaţiei lor, Sussex Royal, să devină marcă înregistrată.

Cererea lor de marcă înregistrată include o varietate de bunuri, servicii şi activităţi, de la cărţi până la îmbrăcăminte şi campanii educative şi caritabile.

Un brand de 400 de milioane de dolari 

Lovitura supremă pentru Meghan a venit ieri, când Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și oficiali regali au decis că ducii de Sussex nu mai pot folosi titulatura “Regal”, după ce au decis să renunțe la rolurile lor în familia regală.

Astfel, Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai putea folosi brandul “Sussex Royal”, pe care l-au creat înainte de a se retrage din familia regală.

Prințul Harry și Meghan Markle şi-au înregistrat propria marcă, “Sussex Royal”, pe care intenționau să o folosească pentru a promova evenimente și obiecte, inclusiv haine, cărți și materiale educative. Aşa cum susţine The Guardian se estimează că valoarea mărcii „Sussex Royal” va ajunge la 400 de milioane de dolari.