O sumă astronomică! Câți bani cere Antonia pentru a accepta să facă 2-3 poze la un eveniment

15 nov. 2019
O sumă astronomică! Câți bani cere Antonia pentru a accepta să facă 2-3 poze la un eveniment

În ultima perioadă, vedete au început să ceară bani pentru orice. De când cu febra fenomenului influencers, mai nou cam toți cei care au un minim de notorietate au început să pretindă onorarii consistente pentru a lua parte la evenimente de lanasare de produs sau de inaugurare a unui local.

Dacă Mihaela Rădulescu nu iese din casă fără 5.000 de euro, justificându-și tariful piperat și prin faptul că trebuie să vină tocmai de la Monaco, ei bine nici Antonia nu se lasă mai prejos. Jurnaliștii de la Libertatea susțin că iubita lui Alex Velea nu coboară mai jos de suma de 3.500 de euro, fără TVA. Aceasta nu trebuie decât să-și facă apariția în locul cu pricina, să facă 2-3 fotografii, eventual la panou și apoi cam în 30 de minute o oră, poate pleca.

Însă nu toți banii ajung la ea și asta pentru că o parte merg către compania care se ocupă de managementul și impresarierea ei, adică Global. Conform zvonurilor care circulă pe piață, acest procentaj poate ajunge chiar și la jumătate din onorariul total, mai spun cei de la Libertatea.

Dar se pare că aceasta nu este deloc deranjată de acest aspect și asta pentru că odată cu semnarea contractului cu agenția de management, i-ar fi crescut și numărul de cereri de reclamă.