O super vedetă a murit de coronavirus! Fanii sunt în stare de șoc

coronavirus119

Coronavirusul nu iartă pe nimeni, chiar dacă este vorba de membri ai familiilor regale, artiști, politicieni sau oameni simpli. De coronavirus a murit un membru al guvernului din Serbia, după ce săptămâna trecută a murit Prințesa spaniolă Maria Teresa. Virusul a trecut drastic și printre actorii și cântăreții de pe scena internațională. 

Astfel, Adam Schlesinger, membru al trupei Fountains of Wayne, dar cunoscut și pentru munca sa de compozitor, recompensată cu numeroase premii, a murit la 52 de ani, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Un comunicat publicat de familia sa a anunțat că Schlesinger se afla în spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Adam Schlesinger era un cunoscut chitarist, compozitor al trupei Fountains of Wayne, formată în 1995 și denumită după un magazin de ornamente pentru exterior din statul american New Jersey.

De-a lungul carierei sale, Adam Schlesinger a fost nominalizat la premiile Oscar, Globurile de Aur, Tony, Grammy și Emmy. Mai mult, a câștigat chiar un premiu Grammy în 2009 și trei premii Emmy, ultimul în 2019.

Citește și:

Revista Presei