O super vedetă a semnat cu Kanal D! Va prezenta o emisiune unica pe piață. Este decizia momentului

reality-show-ul-exatlon-inlocuit-la-kanal-d-de-o-alta-emisiune-1-840×500

O cunoscută vedetă vine la Kanal D. Fanii vor fi în extaz. Noua emisiune pe care o va prezenta va fi unică în România. Aceasta a lipsit de pe micile ecrane câteva luni de zile.

Denise Rifai revine pe micile ecrane. Fosta vedetă de la Realitatea Plus și-a încărcat bateriile și începe o nouă provocare.

Jurnalista a declarat că a acceptat oferta de îndată ce a aflat care va fi formatul emisiunii pe care urmează să îl modereze. Totuși, până în acest moment, nu există detalii cu privire la noul proiect.

”Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piață media din România.

În momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să va spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai’, a declarat jurnalista, potrivit kanald.ro.

De ce a plecat de la Realitatea Plus

În luna martie a acestui an, Denise Rifai a plecat la Realitatea Plus. Potrivit mesajului transmis de jurnalistă, a existat o ”incompatibilitate evidentă” între ea și noua linie editorială.

”Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator si realizator al emisiunii Legile Puterii. Și așa o sa rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care, cu siguranță, l-ati remarcat și dvs”, se arăta în mesajul vedetei.

Revista Presei