O super vedetă de la PRO TV tocmai a făcut infarct! L-au dus de urgență la spital

12 feb. 2020
O super vedetă de la PRO TV tocmai a făcut infarct! L-au dus de urgență la spital

Este breaking news în lumea media. Un celebru jurat de la PRO TV a fost luat și dus cu ambulanța la spital, în urma unui infarct. 

Este vorba despre Chef Joseph Hadad, care ar fi suferit un infarct în urmă cu puțin timp. Celebrul bucătar a ajuns de urgență la Spitalul CC Iliescu din Capitală.

Celebrului chef i s-a făcut rău dintr-o dată și un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la adresa unui restaurant al acestuia.

Joseph Haddad este, conform informațiilor disponibile, cel mai bine plătit bucatar din București, remuneratia sa fiind undeva la nivelul de 10.000 de euro, neoficial.

Oficial, Haddad spunea doar că salariul unui bucătar depinde de performanțele sale.

Haddad deține secretele a peste 2.000 de rețete sofisticate și a avut oportunitatea să creeze show-uri culinare pentru faimoși prețedinti, Bill Clinton sau Francois Mitterand, pentru importanți politicieni ca Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei, Printul de Liechtenstein.

Acesta s-a alăturat emisiunii MasterChef de la Pro TV, după plecarea la Antena 1 a chefilor Florin Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu.