O vedetă de la PRO TV, de nerecunoscut! O boală gravă i-a distrus viața

09 feb. 2020
O vedetă de la PRO TV, de nerecunoscut! O boală gravă i-a distrus viața

Unul dintre cei mai iubiți actori din România, care a jucat vreme de mulți ani în celebrul serial Vacanța Mare, a trecut printr-o dramă cumplită din cauza unei boli grave care l-a făcut să vândă tot ce avea. 

Astfel, Radu Pietreanu, actorul care a interpretat personajul Costel, soţul Leanei, în Vacanța Mare, a ajuns de nerecunoscut.

Radu Pietreanu a jucat mai bine de 15 ani în serialul de la Pro TV. Acum, însă, Radu Pietreanu se confruntă cu mari probleme de sănătate. Actorul în vârstă de 56 de ani s-a retras din televiziune și a încercat să își țină viața privată departe de ochii publicului.

În vara anului trecut, Pietreanu a mers la o clinică din Turcia pentru a se trata de o boală gravă. Celebrul actor  a fost nevoit să își vândă casa pentru a-și salva viața.

Vestea bună este însă că actorul a reușit să treacă cu bine peste toate problemele, iar acum este pregătit să revină pe scenă, cu spectacole de stand-up comedy.

În anii 2000, serialul de comedie Vacanţa Mare avea un public de peste 2, 2 milioane, fiind lider de audienţă. Atunci, Radu Pietreanu, Mugur Mihăescu, Florin Petrescu, Emil Rădinoiu şi Mirela Stoian jucau într-unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune care au fost difuzate vreodată în România.