Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

O vedetă de renume a Antenelor renunță la emisiunea sa! Unde se mută

Una dintre cele mai vechi vedete ale trustului Intact a anunțat că este timpul să schimbe ceva în cariera sa și că renunță  la emisiunea pe care o modera de mai bine de zeci ani. Aceasta se va muta de la un post la altul, adică de la Antena Stars la Antena 3, unde va avea un proiect nou.

Florentina Fântânaru care realiza „Dincolo de aparențe”, Florentina Fântânaru a făcut totul public într- postare pe o rețea de socializare. „Pe 15 aprilie 2007 la ora 16:30, am început la Antena 2, prima editie a emisiunii «Dincolo de aparențe»… Au trecut aproape 11 ani… În acest weekend, îmi iau rămas bun de la acest proiect… Sâmbătă, Dana Grecu… Duminică, Marius Bodochi… Dar poveștile nu se termina niciodata, asa ca vom duce istoria mai departe… din luna MARTIE!”, a scris prezentatoarea.

„Era și timpul pentru o schimbare! Mult succes în continuare, draga mea! Tot ce faci tu nu poate fi decât minunat și perfect!„, „Mult succes, dar oare te voi vedea în altă emisiune de calitate, precum a fost cea pe care tocmai o părăsești. Multă baftă și să ne dai o șansă să te revedem curând. Succes!„, „Mult succes oriunde ai fi! Esti minunata! Pupici! Doamne ajuta!„ sunt trei dintre mesajele primite de la fani.

Vezi și Doctorul Streinu Cercel trage semnalul de alarmă! Cei născuți înainte de anii 1990 trebuie să-și facă urgent aceste analize

Advertisement

Florentina Fântânaru a vorbit despre noul proiect și în cadrul unui interviu  pentru DCNews.

„Sunt 11 ani… Emisiunea a crescut odată cu fiul meu care în 2007 avea un an. Acum are 12. La început a fost doar titlul, acum e un brand. Nu simt că mă despart, simt că trec într-o nouă etapă, mai profundă, mai înțeleaptă, mai subtilă. Simt o energie nouă, pentru că oamenii au nevoie de povești de viață inspiraționale. Simt că avem nevoie acum mai mult de o putere venită din istorii trăite. Toți vrem să nu facem greșeli în viață și să ne inspirăm din viața celor care trăiesc succesul… (…). Îmi doresc să continui să intervievez valori autentice. De două ori pe săptămână, sâmbăta și duminica, de la ora 14, pe Antena 3, ne vom întâlni cu bucurie și intensitate. Primele ediții vor fi în 3 și 4 martie. Restul aflați la televizor, pe Antena 3”, a mărturisit Florentina Fântânaru pentru dcnews.ro.

Poate te interesează și…

Dezvăluiri absolut șocante despre H&M și C&A! Cum se fabrică hainele puse în vânzare

E corect? Cu cât o plătește Nike pe Simona Halep și cât îi oferă Mariei Sharapova

EXCLUSIV! Cine a dezăluit detalii despre “relația” lui Smiley cu Ana Baniciu! Reacția Ginei Pistol

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție