O vedetă din România a fost bătută cu copilul în brațe: M-a dat cu capul de maşină

O vedetă din România a fost bătută cu copilul în brațe. Fostul soț, un cântăreț de muzică populară, a lovit-o de față cu fiul său. 

Este vorba despre Maria Constantin. Cântăreața își amintește chinul prin care a trecut în fosta relație. Vedeta povestește cum fostul soț a dat-o cu capul de mașină chiar într-o parcare.

Maria Constantin s-a căsătorit în 2007 cu un cântăreț de muzică populară din Gorj și a născut un băiețel. După șase ani de căsnicie, cei doi au divorța, iar ea a început o relație cu Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea.

Acum, deși trăiește o poveste de dragoste cu fotbalistul Dacian Varga., Maria își amintește clipele de groază pe care le-a trăit.

„Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puţine pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecăm la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns şi zicea că nu vrea să mearga cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu soţ s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: ‘Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi’. El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în braţe. A doua oară, Codruţ era mai mare. S-a întâmplat în parcarea unui parc. Pentru simplul fapt că am luat copilul ca să mă joc cu el, m-a dat cu capul de maşină”, a povestit Maria Constantin.

Loading...

Revista Presei