Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

O vedetă o face praf pe Iulia Albu, după ce aceasta i-a analizat ținuta: “Această nălucă ce suge agrafe(…)Îi recomand acestei entități otrăvite, să își dezvolte…”

Iulia Albu continuă să supere vedetele din România cu comentariile sale exagerat de acide. Ultima luată la țintă grav a fost Luana Ibacka, pe care designerul a criticat-o din cauza modului în care a ales să se îmbrace la inaugurarea unui restaurant. Nici fosta soție a lui Cabral nu i-a rămas datoare și i-a recomandat să caute „consiliere psihologică”.

Creatoarea de modă a comentat la Kanal D că Luana și-a ales o ținută foarte neinspirată pentru participarea la un eveniment de acest gen și i-a numit outfit-ul „sinistru”.

„Nu cred că are niște nasturi cusuți pe o cârpă, după care a fost legată la gât. Niciodată nu facem mai multe zone de interes. E ceva sinistru. Este una dintre cele mai slabe apariții”, a comentat Iulia Albu în urmă cu câteva zile, la Kanal D.

Replica a venit imediat și din partea Luanei Ibacka. Aceasta a numit-o pe vedeta Kanal D, nălucă și entitate otrăvită.

Advertisement

Vezi și Andreea Mantea, demisie surprinzătoare de la Kanal D! Cine îi va lua locul

„Această nălucă ce suge agrafe a găsit de cuviință să-mi analizeze ținuta (purtată la o lansare de restaurant). Concluzia: sunt „sinistră”, iar cârpa cu nasturi pe post de colier mă plasează în adâncurile prost Îmbracatelor! Întrucât televizorul este mobilă în viață mea, iar baletul asta de vedetisme copiate e la ani lumina de preocupările mele, mă amuz când cineva care arată în halul asta, în loc să caute consiliere psihologică, cheltuie banii pe accesorii și obiecte care nu îi pot crea (după cum se prezintă femeia) , vreo identitate stabilă. Apropo…cine caută verdicte în zonă fashion, găsește în social media ,nu la televizor . Și avem și noi „pretty princess” bloggerite care informează cu bun gust și vocabular fashion. Îi recomand acestei entități otrăvite, să își dezvolte studiile și viață sexuală, pentru că strigă în ea aceste lipsuri!”, a scris Luana Ibacka pe Facebook.

Citește și…

Șefii FBI, CIA și NSA trag semnalul de alarmă: aceste mărci celebre de telefoane fură informații de la posesori

Efect neașteptat! Ce s-a întâmplat cu părul unei americance după ce și-a spălat părul cu Coca Cola

EXCLUSIV! Dezvăluiri de culise despre Diana Dumitrescu! Ce spun colegii de facultate despre ea

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție