O vedetă PRO TV, de urgență la spital! Este cutremur în televiziune

protv-sigla

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România a ajuns în această după amiază la spital. Este vorba despre un celebru chef de la noi din țară, care a devenit cunoscut datorită show-ului culinar Masterchef de la PRO TV. 

Cătălin Scărlătescu, căci despre el este vorba, a dezvăluit că se află într-un spital din București şi a făcut publică o fotografie în timp ce se află pe holurile unității medicale, așezat într-un cărucior cu rotile și cu o branulă în mâna dreaptă.

La descrierea imaginii Scărlătescu nu a spus ce i s-a întâmplat, ci i-a făcut o urare bunului său prieten Sorin Bontea, care împlinește astăzi 50 de ani.

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România, actualmente fiind jurat în cadrul emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1. El a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani, când prezenta alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, emisiunea Masterchef, de la PRO TV.

Ulterior, cei trei chefi au ales să plece la Antena 1, pentru a prezenta Chefi la cuțite, un show culinar care să concureze cu Masterchef.

Revista Presei