Toggle Menu
  1. Home/
  2. Justiție/

O vedetă Pro Tv va părăsi în curând postul! S-a căsătorit în secret cu procurorul care l-a condamnat pe Cioacă în cazul Elodia

  1. Home/
  2. Justiție/

Una dintre vedetele de bază ale Pro Tv a primit o veste foarte importantă în urmă cu ceva timp, care o va obliga ca în scurt timp să renunțe la jobul pe care îl are. Cel puțin pentru o bună perioadă de timp, pentru că este însărcinată în 5 luni cu al treilea copil și își va lua din nou concediu de maternitate.Este vorba despre frumoasa Lavinia Petrea, care prezintă știrile de dimineață și care este căsătorită cu celebrul procuror Romulus Varga. Acesta a concluzionat cazul Elodia și astăzi are o funcție de conducere la Parchetul General. 

Vineri dimineață, îndrăgita prezentatoare a Știrilor PRO TV, Lavinia Petrea, a aflat că este însărcinată și se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Ceea ce înseamnă că, în viitorul apropiat, Petrea își va lua concediu prenatal. „Al treilea copil este pe drum, sunt însărcinată în cinci luni. Suntem foarte fericiți și nerăbdători să fim așa cum ne-am dorit, o familie cu trei copii. Dumnezeu a fost bun cu noi. Eu mă simt bine deocamdată, deși această sarcină a venit destul de repede după cea cu Klara și sper ca totul să fie bine și să avem încă o fetiță sănătoasă”, a dezvăluit Lavinia Petrea.

Vezi și Revenire neașteptată la Pro Tv! O vedetă cunoscută, în curând pe post! Ce va prezenta

Lavinia Petrea si procurorul Romulus Dan Varga, cel care a participat la condamnarea lui Cristian Cioacă, s-au căsătorit în secret și au împreună un băiețel pe nume Mathias, în vârstă de 4 ani, si o fetiță pe nume Klara, de aproape 2 ani. Cei doi își trăiesc povestea de dragoste discret și departe de ochii presei, însă, cu toate acestea, Lavinia Petrea a vorbit pentru sursa citată despre cum l-a cunoscut pe soțul său și ce calități apreciază cel mai mult la acesta.

Soțul meu este cunoscut prin munca și proiectele lui, acolo unde trebuie, și sunt foarte mândră de el. Nu l-am ascuns și nu îl țin ascuns. Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale la Parchetul General. A fost dragoste la prima vedere, dar abia peste câteva luni din acel moment am vorbit din nou, iar revederea a fost și mai târziu. Chiar cred că atunci când doi oameni trebuie să fie împreună acest lucru se va întâmpla. Suntem împreună de aproape cinci ani, trăiți cu intensitate. E bun, calm și cald, mă ajuta foarte mult (cu copiii) și este foarte implicat. (…) Mi se pare fantastic faptul că poate să facă toate acestea fără să își piardă vreun pic din masculinitatea și farmecul cu care m-a cucerit” , a mărturisit Lavinia Petrea, conform unica.ro.

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook